Torrents HowTo


  Тази станица ще ви даде информация как да си инсталирате и настройте Torren клиент. В тази помощна статия ще опиша как се инсталира и настройва торент клиент BitLord v1.1
Тази страница е в помощ само на потребителите на Windows!
Обръщам внимание, че тук е разгледана програмата BitLord, но инсталацията протична по абсолютно същия начин и при BitComet!

Първо разбира се трябва да си осигурим програмата. Това може да стане като я изтеглите от един от тези мирори: След като вече сте се сдобили с инсталационния файл на BitLord можем да започнем и самата инсталация! За максимално улеснение съм направил screenshot-чета на всяка стъпка както следва:
Можете да кликнете върху картинките за да ги видите по-детаелно в оригиналната им големина


Стартирайте BitLord_0.56.exe и ще ви излезе този екран:
Тук можете да изберете езика на който да се инсталира програмата. В тази помощна страница за примерите сме използвали "English". Разбира се вие можете да изберете друг език, но ще ви е по-трудно да се ориентирате с тази страница. След избора на език просто натиснете бутончето на което пише "ОК".
Тук програмата ви предупреждава да затворите всички други приложения да е сигурно, че след това ще можете да стартирате машината си. Това едвали е нужно в 99.9% от случайте, така че просто натиснете смело "Next"
На този екран има предупреждение, то в общи линии има следното съдържание на български: "BitLord е безплатна програма, може да се използва за некомерсиални цели. Програмата се използва на собствен риск. Автора не поема никаква отговорност при повредени данни, повреди, пропуснати ползи или каквито и да е загуби причинени от използването на този софтуер!"
Ако сте съгласни с тези условия натиснете "I Agree" и инсталацията ще продължи. В противен случай натиснете "Cancel" и си намерете друг торент клиент.
На последвалия екран имате възможност да изберете дали да имате shortcut-чета на десктопа и таскбара - това направете според ваш избор и нужди.
Последната настройка ".torrent File Association" ще е от ваша ползва да бъде маркирана!
След като сте готови натиснете "Next".
Сега е време да изберете къде да бъде инсталирана програмата - по default в "C:\Program Files\BitLord" - тук не е нужно да пипате нищо. Натиснете "Install" за да започне инсталирането на файловете нужни на програмата за да работи.
Докато трае инсталирането може да следите процеса на екрана.
Щом завърши инсталационния процеш ще ви излезе тази страница. Можете да маркирате "Run BitLord 0.56" за да бъде пусната програмата веднага след пълното завършване на инсталацията.
Натиснете "Finish" за край.
След като се стартира програмата ще видите този прозорец. Добре е да не бързате да правите каквито и да е настройки, ако не се сигурни в това какво правите! За момента не е нужно да променяте нищо, а просто преминете на тази страница, на която е обяснено как да започнете download на избрания от вас файл чрез торент системата

Публикуването на новини и коментари се разрешава, само ако изрично се цитира:
"източник notrial.info" и се прилага линк към сайта