Torrents HowTo


Тук ще се опитам да ви обясня по най-краткия път как да използвате торент системата!
Приемам, че имате регистрация в торент сайта. Ако не е така то трябва първо да се регистрирате тук !
Трябва да имате инсталиран торент клиент. За да научите как става това с BitLord вижте тук !

 

  От ляво виждате част от менюто на арената .
  За да разгледате какви торенти има предложени на торент сайта кликнете на линка "Разгледай" (на фигурата отляво е номер 2). Ще ви излезе страница с лист на последно добавените торенти. Листа можете да видите как горе долу изглежда на картинката отдясно! Кликнета на картинката за да я видите в по-голям размер...или просто отворете страницата като се ориентирайте чрез менюто.
  
  След като намерите интересен за вас торент, кликнете върху неговото име. Така ще отидете на страница на която ще можете да видите повече информация относно торента и ако привлече вашия интерес да започнете процедурата за свалянето му(която е съвсем проста), също така ще можете да оставите вашето мнение/коментар за торента.
От дясно можете да видите как изглежда горе-долу страницата с детайлите за торента.
Ако файла ви харесва и искате да го имате кликнете с дясно копче на жълтия линк срещу полето "Файл" и изберете от менюто "Save target as..".След което запазете някъде .torrent файла. Важно е да запомните къде сте го запазили, защото той ще ви трябва в следващата стъпка!
  Следващата стъпка която трябва да направите е да отворите вашия торент клиент и чрез него да отворите торент файла който свалихте в предната стъпка
 

След успешното отваряне на торент файла ще ви излезе прозорчето което виждате отдясно. Чрез бутончето "Browse" (горе в дясно) можете да промените мястото където файловете да бъдат сваляни. Ако не желаете да сваляте всички файлове които се съдържат в торента, можете да оставите маркирани само желаните - това става чрез листа в долната част на прозорчето.

По-добре не пипайте нищо друго, ако не сте сигурни какво правите!

 

Веднага след като кликнете на бутончето "OK" в долната част на прозорчето download-а ще започне. Първо BitLord ще се свърже с тракера, докато трае свързването листа ще изглежда така:

Както се забелязва от ляво на името на торента има картинка тя означава, че торент клиента осъществява връзка за да взема необходимата му информация от тракера, за да може да започне тегленето от другите потребители. Когато BitLord набави необходимата му инормация той започва да тегли и картинкта се сменя на тази . Ако излезе тази картинка това е гаранция за успешно започнат download - честито на тези които имат този резултат. На останалите мога само да препоръчам да потърсят информация на тази страница или на форума за вероятния проблем.

Публикуването на новини и коментари се разрешава, само ако изрично се цитира:
"източник notrial.info" и се прилага линк към сайта